Date:

Share:

Eerstejaars: De Show

Vergelijkbaar

Alle eerstejaars studenten van de opleiding Media Productie voeren aanstaande woensdag 26 april hun show uit. In totaal worden er die dag drie shows opgevoerd en dit alles zal gebeuren in de studio van Productiehuis MOOS in Hilversum.

Wekenlang zijn de studenten van drie klassen druk bezig geweest met het produceren van hun eigen show. Iedere uitvoering heeft een aantal vaste elementen, zoals: een gastcollege, een act en een vrije invulling om het publiek in actie te laten komen.

De shows op 26 april, de dag voor Koningsdag, zijn allemaal uniek op haar eigen manier. Geen enkele show is dus hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk! Lees hieronder een korte omschrijving van de shows.

Show 1 – The Show Must Go On

The Show Must Go On gaat vooral om het plezier maken en het niet denken in problemen, maar in oplossingen. Gerben zal de show op 26 april aan elkaar praten.

Het doel van klas HMEPRO2A/B is om de andere productie studenten te amuseren met een te gekke show. De show is van 10 tot 11 uur te zien.

Show 2 – The Royal Club

Tussen 12.30 en 13.30 uur zullen de studenten van HMEPRO2C/D hun show opvoeren. The Royal Club creëert een feestelijke sfeer binnen het thema van Koningsdag. Gabriëlla, een student van de klas, zal het evenement aan elkaar praten. Er zal een DJ komen draaien en na afloop een kleine borrel zijn.

Show 3 – Kingsday Media Mashup

De show van klas HMEPRO2E/F zal plaatsvinden tussen 15 en 16 uur. De Media Mashup staat in het teken van Koningsdag en zal aan elkaar gepraat worden door medestudent Vienne en opkomend hiphop artiest, Kani, zal een spetterend optreden geven.

Toegang tot de shows zijn uitsluitend voor de eerstejaars studenten van de opleiding Productie.