Date:

Share:

Het Verkiezingsdebat

Vergelijkbaar

De studenten Media Productie organiseren op 14 maart (de dag voor de Provinciale Statenverkiezingen) een verkiezingsdebat met politici. Politicus Wesley van der Heijden (D66) is bevestigd. Hij stelt zich verkiesbaar voor de verkiezingen. Welsey is de nummer 7 op lijst, van de provincie Noord- Holland, binnen de D66. Verder staan er nog een aantal uitnodigingen open.

Denk jij: ‘politiek is niks voor mij’, maar ben je stiekem toch een beetje geïnteresseerd? maak dan kennis met het Verkiezingsdebat: vier politici, live in de studio, waarmee de studenten het gesprek aangaan.

Op dinsdag 14 maart, tussen 11.30 – 13.00 uur, vindt het Verkiezingsdebat plaats. Het is een televisie uitzending dat wordt uitgezonden op Twitch. Tijdens het debat zullen de politici praten over de Provinciale Statenverkiezingen en gaan zij het gesprek met elkaar aan. En dit alles met één doel: de interesse van de student terugwinnen!

Het debat wordt geproduceerd door de productiestudenten van het tweede leerjaar. De studio zal worden opgebouwd in lokaal 0.06 op de locatie van school (Gateway D, Mediapark).

Het debat zal live te volgen zijn via Twitch: https://www.twitch.tv/underconstructiontv

Ook is het mogelijk om het debat live te bekijken in de studio!