Date:

Share:

Terug van stage, wat nu?

Vergelijkbaar

De afgelopen maanden liepen alle tweedejaars studenten van de Productieopleiding stage. Na een periode van 5 maanden zijn ze nu weer terug op de locatie van school: het Mediapark!

Nu de studenten weer terug zijn kunnen de ‘echte’ toffe projecten van start gaan. Zo zijn er in de eerste week al verschillende aftrappen geweest voor de aankomende projecten. Zoals het verkiezingsdebat en UCTV Light.
Bij zo’n aftrap leggen de docenten, aan de hand van een powerpoint, uit wat er van de studenten verwacht wordt. Zo vertellen ze onder andere of er in groepjes gewerkt mag worden of juist in duo’s. Ook worden er tijdens de aftrap van een nieuw project de belangrijkste deadlines besproken.

De projecten

Tijdens het verkiezingsdebat gaan de tweedejaars van A tot Z een debat produceren. Hierbij worden een aantal politici uitgenodigd die met elkaar gaan discussiëren over verschillende onderwerpen. Dit debat zal op 14 maart plaatsvinden.
Binnen het project van UCTV Light werken de studenten in groepjes. Het project heeft dezelfde insteek als een dagelijkse televisie uitzending van RTL Boulevard. De studenten produceren samen en zijn de presentatoren van hun eigen programma.

Momenteel zijn de tweedejaars begonnen met de voorbereidingen op de genoemde projecten hierboven.