Date:

Share:

Deze nieuwe update van Whatsapp is een echte lifesaver

Vergelijkbaar

Je kent het wel, een bericht sturen naar iemand waar je uiteindelijk spijt van hebt. Eerder kwam Whatsapp al met de update om je gehele bericht te verwijderen. Nu is er een update waar je gemakkelijk je bericht mee kunt bewerken. How great.

Nieuwe update

Natuurlijk waren we al blij met de update om je bericht te kunnen verwijderen. Alleen is het nadeel dat iedereen ook kan zien dat je dit hebt gedaan. Bummer. Vervelend als je dan ook nog de vraag krijgt wat je hebt verwijderd. Ulgh. Gelukkig heeft Whatsapp nu een nog betere update: het aanpassen van je bericht.

De nieuwe update is perfect voor wanneer je bijvoorbeeld een domme spelfout hebt gemaakt, of als je iets toch anders wilt verwoorden tijdens een ruzie… Een echte lifesaver dus.

Zo werkt het

Nu wil je vast weten vanaf wanneer deze functie beschikbaar is. Goed nieuws, want dat is vanaf vandaag, 3 maart. Als Whatsapp op jouw telefoon automatisch update, kun je deze functie al gebruiken. Als dat niet zo is, moet je nog even geduld hebben, de update wordt eerst nog even getest.

Net als het verwijderen van je bericht, is het ook zo makkelijk om hem aan te passen. In plaats van op ‘verwijderen’ klikken, klik je op ‘bewerken’. Let op: het bericht kan alleen binnen 15 minuten bewerkt worden. Het enige wat jammer is, is dat er ‘bewerkt’ bij het bericht komt te staan, zodra je hem hebt aangepast. In ieder geval is dit wel beter dan ‘verwijderd’.