Date:

Share:

Snuf de Hond ruikt aan kont andere honden en wordt nu gecanceld voor seksueel overschrijdend gedrag.

Vergelijkbaar

Vanaf vandaag zijn alle films en tv-programma’s waar Snuf de Hond in heeft gespeeld offline gehaald. Dit alles heeft te maken met het schandaal dat afgelopen vrijdag heeft plaatsgevonden. Snuf de Hond heeft zich afgelopen vrijdag namelijk schuldig gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag in het Vondelpark.

Niets vermoedend liep een groepje vrouwtjeshonden blaffend door het vondelpark toen ze plotseling werden overvallen door Snuf de Hond. “We liepen gewoon gezellig door het park toen hij opeens op ons af kwam rennen, zonder het te vragen rook hij één voor één aan al onze konten” verklaarde één van de slachtoffers. “We verstijfden van de schrik waardoor hij gewoon zijn kans kon slaan, niemand in de buurt die iets deed. Het erge vind ik nog dat de mensen het niet eens door hadden, voor hen is dit schijnbaar heel normaal dat dit gebeurt”. De groep vouwtjeshonden heeft aangifte gedaan tegen Snuf de Hond. Het OM neemt deze zaak serieus en start een onderzoek.

Het offline halen van de films en programma’s is niet de enige maatregel die genomen is tegen Snuf de Hond, ook worden de opnames van het nieuwe seizoen geschrapt en trekken sponsoren zich terug. Enkelen uren nadat het nieuws naar buiten kwam reageerde de regisseur van het nieuwe seizoen van de film Snuf de Hond met “Wij zijn enorm geschrokken toen we dit nieuws hoorde en hebben meteen de stekker uit het nieuwe seizoen getrokken.” Ook de sponsoren kwamen al snel naar buiten met een statement “Wij accepteren geen enkele vorm van seksueel overschrijdend gedrag dus trekken onze sponsoring per direct in”.

Het management van Snuf de Hond heeft ons laten weten dat ze niet in gesprek willen met de media tot nader onderzoek is verricht.

(dit artikel hebben onze studenten hebben geschreven bij een opdracht waarbij ze een artikel hebben geschreven in de stijl van De Speld)